Top 5 zodii de bărbaţi cu cel mai mare IQ SEXUAL

TAUR – IQ-ul sexual al Taurului

Dintre zodiile de pământ, Taurul este cea mai senzuală zodie. Pentru el, latura sexuală a vieţii este una extrem de importantă. Ca zodie de pământ, este practic şi puternic ancorat în realitate. Experienţa sexuală şi emoţională a intimităţii este cea care pune la încercare fantezia şi creativitatea Taurului. Actul sexual este pentru Taur un act prin care mintea şi spiritul lui plutesc pe aripile libertăţii. Conştient de simţurile sale, Taurul nu ezită să apeleze la ele, îmbinându-le într-un procent ideal cu afecţiunea, tandreţea, mângâierile, pasionalitatea.

Taurul urmăreşte să se informeze în permanenţă din punct de vedere sexual şi, deopotrivă orgolios, este interesat să-şi facă partenera fericită. Taurul doreşte autoîmbunătăţirea abilitărilor sexuale cu fiecare experienţă. Pentru Taur, fiecare experienţă sexuală alături de persoana iubită este un joc al iubirii, este o apropiere de divin, o manifestare a simţurilor, o lecţie despre răbdare şi făcut dragoste, nu sex.

SCORPION – IQ-ul Sexual al Scorpionului

Fire pasională, impulsivă şi arzătoare, nu puteam exclude Scorpionul de pe lista zodiilor cu cel mai mare IQ sexual. Dintre toate zodiile horoscopului, Scorpionul este înzestrat cu cea mai ridicată inteligenţă sexuală. Scorpionul cunoaşte cea mai mulţumitoare şi desăvârşită împlinire în acest domeniu. Deşi se poate declara un adevărat maestru al artei amorului fizic, iubirea Scorpionului nu este niciodată pur sexuală. În timp ce Săgetătorul poate duce actul sexual la misticism, Scorpionul îl poate conduce la stadiul de magie.

Sexualitatea Scorpionului este copleşitoare. Fiindcă Scorpionul arde prin felul său de a fi, experienţa sexuală este pentru el cea care îl stinge, îl temperează, îi aduce pacea şi liniştea. O traieşte de fiecare dată cu aceeaşi ardoare, făcând din ea o experienţă din care trebuie să iasă purificat, eliberat. În intimitate, Scorpionul se dăruieşte total şi absolut. Atingerea şi contactul fizic sunt magice şi memorabile pentru Scorpioni. Deşi sunt caracterizaţi adesea ca fiind egoişti şi posesivi, aţi putea fi uimite de câtă dăruire sunt Scorpionii capabili şi de câtă atenţie manifestă faţă de partenera sa.

BERBEC -IQ-ul Sexual al Berbecului

Cu siguranţă, Berbecul se numără printre zodiile cu cel mai mare IQ sexual. Berbecul este pasional, senzual, dinamic atunci când vine vorba de a se exprima sexual. În acelaşi timp, este fermecător, are prezenţa de spirit şi un sex-appeal pe care nu i-l poate nega nimeni. Ştie să se facă plăcut şi dorit în faţa persoanelor de sex opus. Are un nivel energetic sexual înalt pe care nu ezită să şi-l cultive de-a lungul timpului. Se bucură de o mare imaginaţie şi creativitate sexuală şi dacă va avea alături partenerul potrivit care să-i aprecieze cum se cuvine calităţile, va face acea persoană cea mai fericită persoană din lume.

Alături de Berbec, nu te vei plictisi niciodată. Chiar dacă este egoist în viaţa de zi cu zi, pe plan intim îi place să dăruiască, ştiind că la un moment dat o să şi primească. Pentru un Berbec, orice parte a trupului feminin reprezintă o zonă erogenă. IQ-ul sexual al Berbecului este mare şi datorită faptului că în intimitate ştie să găsească balanţa potrivită între emoţie, instinct, fantezie şi realitate.

RAC – IQ-ul Sexual al Racului

Are o fire sensibilă, însă dintre toate zodiile, Racul este poate cel mai capabil de a înţelege natura feminină, dar şi emoţiile feminine. Racul este profund emoţional şi mai ales stabil pe plan sexual, iar evoluţia sa sexuală se realizează exclusiv lângă femeia pe care o iubeşte.

Racul este extrem de atent la nevoile şi dorinţele partenerei sale, urmărind plăcerea partenerei mai presus de propria satisfacţie. Este romantic, visător, instinctiv şi intuitiv, plin de exaltare, imaginaţie şi creativitate deodată. Fiecare act sexual este pentru el încărcat de emoţie, trăire, gentileţe şi afecţiune. Racul este bărbatul care te va ţine în braţe toată noaptea după ce aţi făcut dragoste.

SĂGETĂTOR -IQ-ul Sexual al Săgetătorului

Săgetătorul trebuie inclus şi el în topul zodiilor masculine cu cel mai mare IQ sexual. Debordează de încredere în sine şi vitalitate şi este înconjurat de o aură de mister ceea ce îl face extrem de atrăgător în ochii persoanelor de sex opus. Fire ce nu cunoaşte supunerea şi îngrădirea, Săgetătorul este omul care nu se lasă cucerit de inhibiţii, prejudecăţi, idei preconcepute. Este liber şi se doreşte liber în orice domeniu, iar pe plan sexual este una dintre cele mai inventive şi deschise persoane.

Săgetătorul are o fire aventuroasă, independentă, care nu se lasă îmblânzită prin statornicie decât de dragul unei mari iubiri. Experienţa sexuală înseamnă pentru un Săgetător explorare, descoperire, dăruire, cunoaştere. Pentru Săgetător, stimularea mentală atrage după sine şi pe cea senzuală.

Vezi originalul pe: garbo.ro
Sursă foto: garbo.ro

Distribuie pe rețele sociale

0

Posibil să te intereseze și:

Comentarii:

813 Vizualizări